INFORMÁCIÓK

JEGYEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

JEGYEK

JEGYVÁSÁRLÁS

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1. Mi az a Gamer Show?

A Gamer Show, Debrecen legújabb játékos expója, amely érdekes és szórakoztató programokat nyújt, nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, a mobilok, a videojátékok, sorozatok és filmek izgalmas világa iránt.

2. Hánykor kezdődik a rendezvény és mikor ér véget?

A rendezvény 10.00 és 16.00 között várja a látogatókat.

3. Egész nap tudok jegyet vásárolni a Gamer Show-n?

Igen, a helyszínen a pénztárban egész nap lesz lehetőség jegyet vásárolni. De mindenkinek javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg a gyorsabb bejutás érdekében.

4. Milyen fizetési módok vannak a rendezvényen?

A rendezvényen csak készpénzzel lehet fizetni! Kérjük törekedj a pontos összegre.

5. Hogyan vásárolhatok jegyet?

A jegyet elővételben és a helyszínen meg tudod vásárolni. Azonban arra kérünk, hogy lehetőleg inkább elővételben tedd meg ezt.

6. Hogyan zajlik a jegyvásárlás?

Elővételes jegyvásárláshoz kattints ide! A helyszínen pedig a bejáratnál található pénztárban tudsz jegyet venni.

7. Miért jobb az elővételes jegy?

Azoknak akik elővételben vásárolták meg a jegyet, külön bejáraton tudjuk biztosítani a rendezvényre történő bejutást, már 30 perccel a kezdés előtt.

8. Mennyibe kerül a belépő?

A belépő egységesen 500 Ft. Nálunk elővételben és a helyszínen is ugyanannyiba kerül. A belépőkből befolyó összegből pedig a rendezvény költségeit (pl.: kellékek, ajándékok) finanszírozzuk.

9. A belépő egyszeri belépésre jogosít?

Ha elővételben vásárolsz jegyet, akkor az adataidat mi a rendezvény végéig eltároljuk, és ezen adatok megadásával lesz lehetőséged bejutni a rendezvényre, amelyet külön bejáraton biztosítunk. Az első belépéskor viszont (akár elővételben akár a helyszínen veszed a jegyet) kapsz egy karszalagot, amellyel szabadon lehet ki- és bemenni a rendezvény területére, így ha kimész, attól még vissza tudsz jönni a rendezvény ideje alatt bármikor.

10. Lehet-e a rendezvényen képet és videót készíteni?

Fotózni és kamerázni korlátlanul szabad, sőt kifejezetten örülünk is neki. Az elkészített anyagokat nyugodtan küldjétek el nekünk e-mailben az info@mife.hu címre, vagy töltsétek fel a rendezvény Facebook eseményébe, hogy közzé tudjuk tenni. Fontos viszont, hogy a szervezőkkel készített felvételeket csak a képen szereplő személy hozzájárulásával lehet közzétenni!

11. Be lehet vinni ételt és italt a rendezvényre?

A házirendnek megfelelően alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, azonban üdítőt, szendvicseket, nasit, csokit korlátlan számban hozhatsz be magaddal.

12. Lehet-e a rendezvényen ételt és italt vásárolni?

Nem, azonban a rendezvény ideje alatt egészen 14.00-ig, az épület mellett található Coopban van lehetőség vásárolni.

13. Kérdéseim, észrevételeim vannak a rendezvénnyel kapcsolatban, hol tudom jelezni őket?

A Modern Ifjúsági Egyesület Facebook oldalán privát üzenetben vagy a rendezvény Facebookos esemény oldalán nyugodtan felteheted kérdéseidet. Ezen kívül az info@mife.hu e-mail címen is van lehetőség érdeklődni.

14. Ha elhagyok valamit a rendezvényen hol keressem?

A rendezvényen talált tárgyakat az információs pultnál kell leadni és ott is kell keresni őket.